Social

#paste fericit #mesaje paste #felicitari paste #paste

Mesaje de Paste! Trimite si tu o urare persoanelor dragi din viata ta

Pastele este zi de sarbatoare. Aceasta zi este un motiv de bucurie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari care il asteapta inca pe Iepuras cu daruri multe. Si tu le poti face o surpriza celor dragi, trimitandu-le o felicitare insotita de un mesaj inspirat. Iata cateva idei din care sa te inspiri.

 

Bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj: " Paste Fericit!"!

16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou  Paste Fericit!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

Fie ca aceasta sfanta sarbatoare sa iti lumineze calea si sa iti umple sufletul de bucuria unei vieti care nu se va sfarsi niciodata! Paste Fericit!

Incepand cu aceasta zi sfanta viata sa iti fie presarata de flori, zambete si speranta iar faclia iubirii sa nu iti dispara niciodata din suflet. Paste Fericit!

Asa cum natura renaste in fiecare primavara la fel si bucuria unui nou inceput sa se infiripe in inima ta. Sper ca in fiecare zi care se scurge de acum incolo sa porti cu tine lumina Invierii. Paste Fericit!

De Paste sa raspandim caldura care ne inunda sufletele: sa invatam sa iertam, sa daruim, sa fim mai buni cu cei din jur. Paste Fericit!

Bunatatea si iubirea sa te insoteasca pe toate cararile vietii! Oricat de greu ar fi drumul, Dumnezeu sa iti ofere puterea de a merge mai departe. Paste Fericit!

Cauta in adancul inimii tale puterea de a raspandi bunatate in jurul tau asa cum a facut Fiul Domnului din iubirea sa pentru oameni. Paste Fericit!

Iti doresc sa sarbatoresti fiecare zi ca si cand ar fi ziua sfanta a Invierii! Nu uita sa te bucuri chiar si de lucrurile marunte din viata ta si sa ii apreciezi pe cei dragi. Sarbatoarea Pastelui sa va aduca mai aproape! Iti urez din toata inima un Paste Fericit!

Este ziua in care speranta ne uneste si bunatatea ne insoteste. Este ziua Invierii Domnului! Asa ca sa umplem lumea de veselia cu care am trecut peste necazuri si de speranta ca pacatele ne vor fi iertate. Paste Fericit!

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea