Social

#pedepse violatori #violatori #miron cozma # fata violata de 7 barbati #cei 7 violatori Vaslui

Mesaj dur pentru violatorii din Vaslui: "Razbunarile in puscarii sunt crunte"

Dupa ce a facut 11 ani de puscarie, Miron Cozma stie modul in care procedeaza puscariasii si sustine ca pe cei sapte violatori nu-i asteapta zile usoare.


  ”Se stie ca detinutii urasc pedofilii si violatorii. Pedofilii sunt intotdeauna cei mai crunt pedepsiti. in cazul violatorilor, exista situatii in care, daca au avut in familie un eveniment de acest fel, adica au avut sora, verisoara sau nevasta violata, fereasca Dumnezeu, razbunarile sunt crunte in puscarii. si cum am inteles ca pe acolo, prin zona Vasluiului, violurile sunt la ordinea zilei, va dati seama cam ce i-ar putea astepta pe acesti sapte tineri ajunsi dupa gratii”, a declarat Cozma pentru Ziarul Ring.

Acesta a continuat: "S-a judecat profesionist. La un tanar, opt ani si jumatate din viata, din care cel putin sase ii va executa, inseamna mult".

"Din punctul meu de vedere, eu cred ca fata va avea probleme cand ei vor iesi din puscarie. in primul rand, cel care este cel mai crunt pedepsit s-ar putea razbuna. Problema este ca ei toti se vor inrai, acolo, dupa gratii. Iar fata va fi in pericol. Ei asa vor gandi: ca din cauza ei si in cea mai frumoasa perioada a vietii lor au stat dupa gratii. si, normal, ca iesind de acolo, sub efectul puscariei, vor fi inraiti si vor cauta sa se razbune impotriva fetei si a familiei acesteia. Ca ati vazut cum se intampla. De regula nu pateste numai persoana in cauza, ci si altii care au militat pentru ca ei sa mearga la puscarie. Ca a fost miting acolo"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea