Social

#cum sa slabesti #dieta # nestle fitness

Mentine-te in forma prin dans! Iata aplicatia care te va ajuta!

Se stie ca nicio dieta nu este eficienta fara putina miscare si invers. Iata ca exista un program care le face pe amandoua si te ajuta sa obtii silueta dorita intr-un timp scurt. 

Dar ce te faci daca nu ai timp de cursuri de dans, programul tau fiind destul de aglomerat? Te-ar ajuta un program online? Iata solutia, oferita de Nestle Fitness. Astfel, prin Programul Abdomen Plat in Pasi de Samba poti arde calorii in timp ce iti tonifici muschii. Poti alege cu un singur click programul Street Dance sau Party Groove, iar coregraful Nuno te va ajuta sa obtii un abdomen tonifiat in ritmuri de dans distractive. 

Pentru a avea insa rezultate sigure, specialistii Nestle recomanda trei pasi simpli: dans, exercitii speciale pentru un abdomen plat si o alimentatie echilibrata, care sa contina cereale integrale, legume, fructe si alte alimente care ajuta la buna functionare a organismului. 

Poti gasi mai multe detalii despre program aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea