Social

#fast-food #secrete fast-food #meniuri secrete

Meniurile secrete ale marilor lanturi fast-food, dezvaluite de un site american

O platforma online din SUA a dezvaluit toate secretele pe care restaurantele de tip fast-food nu le mentioneaza in meniuri.
 

Hack the Menu, site-ul in cauza, cuprinde ponturi de achizitionare a alimentelor deosebite, pe care marii retaileri nu le noteaza in lista oficiala de produse. Meniurile secrete sunt categorizate in functie de restaurantele de la care provin si cuprind atat preparate din retetele oficiale, cat si retete facute la cererea clientilor.

De exemplu, clientii KFC isi pot comanda un sendvis Triple Down personalizat, cu bucati prajite de pui in loc de chifle. Produsul McDonalds care se numeste Monster Mac si nu apare in lista oficiala a produselor are in compozitie opt chiftele.

Alte lanturi de restaurante fast-food ale caror secrete sunt dezvaluite pe Hack the Menu sunt Burger King, Starbucks, Subway si Taco Bell, printre altele mai putin cunoscute.

Sursa foto: pcccourier.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea