Social

Menghia si-a amanat iar cununia religioasa

Fosta iubita a lui Razvan Fodor si actuala sotie a lui Massimo Brambati , manechinul Catrinel Menghia nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa. Frumoasa bruneta si-a amanat pentru a doua oara cununia religioasa , fara a anunta o data precisa a mult-asteptatului eveniment. Zvonurile spun ca primele luni de casnicie au fost presarate cu accese de gelozie ale proaspatului sot, iar Catrinel e deja ingrijorata de situatia creata.

Catrinel Menghia si sotul ei, Massimo Brambati, au renuntat la nunta ce ar fi trebuit sa aiba loc in luna aprilie a acestui an si au amanat din nou evenimentul. Cei doi isi propusesera anul trecut ca nunta sa aiba loc in septembrie 2005, odata cu casatoria civila. Pentru ca manechinul se afla in plin sezon de lucru, cei doi au amanat evenimentul pentru luna aprilie a acestui an. Dar luna aprilie a trecut si cununia nu a mai avut loc, prietenele manechinului spunand ca aceasta se confrunta din ce in ce mai des cu accesele de gelozie ale sotului ei. Presa din Romania a mai semnalat faptul ca Brambati isi tine sotia incuiata in casa, precum si ca aceasta ar fi nemultumita de refuzul lui Massimo de a-i ajuta financiar parintii aflati in Romania.

Un episod elocvent pentru gelozia lui a fost atunci cand, aflata in Romania, Catrinel a fost invitata la o emisiune de televiziune, transmisa in direct. In timpul emisiunii, Massimo o suna insistent pe sotia sa care, speriata, a solicitat o pauza publicitara pentru a raspunde la telefon si a-i explica unde se afla, ea motivand celor din jur ca acesta este foarte gelos. Catrinel a trebuit sa-i demonstreze iubitului ei, cu imagini transmise prin telefonul 3G, ca se afla la o emisiune tv si de aceea nu-i putea raspunde.



(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea