Social

Membru CNSAS, dat disparut

Dan Lazea, membrul CNSAS care si-a dat demisia imediat dupa izbucnirea scandalului privind conducerea institutiei, este de negasit.
Membrii Colegiului si democratii il cauta disperati.


IN STARE DE SOC

Ticu Dumitrescu , Mircea Dinescu , Claudiu Secasiu si Ladislau Csendes au spus, ieri, ca Dan Lazea a fost in "stare de soc" atunci cand a votat, iar demisia sa din functia de vicepresedinte a Colegiului CNSAS este "inexplicabila". "Sper ca acest tanar, Lazea, e in putere. Nu raspunde la telefon, nici el, nici familia sa. Lazea a disparut brusc, dand cu piciorul inexplicabil la o cariera fulminanta", a apreciat Mircea Dinescu. El s-a intrebat cine si de ce ar fi putut face presiuni asupra lui Lazea: "serviciile secrete, vreun partid politic?"



BIS LA VOT

Cei patru membri ai CNSAS au cerut tot ieri reluarea votului pentru alegerea presedintelui institutiei. In acest sens, ei au adresat Parlamentului un memoriu in care sustin ca un membru al Colegiului ar fi votat sub presiune, asa ca optiunea sa nu este valabila, intrucat orice vot trebuie sa fie liber exprimat. "Am sesizat vicierea procedurii de alegere a Biroului de Coordonare a Colegiului CNSAS. Votul a fost afectat de viciu de consimtamant ", a declarat Claudiu Secasiu, propus de PNL in Colegiu.



BASESCU CATRE PARLAMENTARI: "ELIMINATI-MA"

Seful statului roman a solicitat parlamentarilor sa nu-i introduca pe fosti comandanti de nave si aeronave, prin legea lustratiei , in randul nomenclaturistilor care nu vor mai avea dreptul sa activeze in functii publice . "Treceti doar ca Traian Basescu mai are dreptul sa candideze. Nu o sa contest legea la Curtea Constitutionala, daca ea va trece de Parlament", aprecizat Basescu.



BASESCU IL REFUZA PETARICEANU

Presedintele Basescu a declarat, ieri, ca i-a transmis o scrisoare premierului Tariceanu prin care anunta ca respinge propunerea de numire a lui Paul Victor Dobre in functia de ministru pentru relatia cu Parlamentul. Basescu a precizat ca Dobre este indispensabil in functia de secretar de stat al MAI, unde coordoneaza programele anti-inundatii, care deja au inceput. (D.G.)



INGRIJORATI

Democratii sunt si ei ingrijorati in privinta lui Lazea. Ioan Oltean a spus ca nu l-a mai vazut de cateva zile, iar Cezar Preda este ingrijorat ca Lazea nu mai raspunde la telefon. "Este un baiat echilibrat care si-a dat seama ca din echipa de conducere a CNSAS nu puteau face parte doua persoane din acelasi partid", a spus Preda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea