Social

#Mega mall #mall Capitala #Mega mall Stadionul National

Mega mall in Capitala in 2015

In zona Stadionului National va fi ridicat un mega mall, ce va avea o suprafata utila de 70.000 de metri patrati. Acesta urmeaza sa fie finalizat pana in anul 2015.

Compania sud-africana New Europe Property Investments, unul dintre cei mai activi investitori straini de pe piata imobiliara romaneasca, a anuntat, de curand, ca a finalizat achizitionarea a 70% din proiectul Mega Mall.

"Contractul a fost supus unei serii de conditii precedente ce trebuiau indeplinite sau denuntate pana la sfarsitul lunii august. Toate conditiile precedente au fost indeplinite si achizitia a fost realizata", potrivit unui comunicat al NEPI.

Investitorii vor construi in zona Arena Nationala unul dintre cele mai mari mall-uri din Romania, cu o suprafata imensa, de 70.000 de metri patrati. Lucrarile vor incepe in acest an, iar investitia totala se estimeaza la suma de 150 de milioane.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea