Social

#medvedev #rusia #nato #declaratie

Medvedev despre intrarea Rusiei in NATO: Niciodata sa nu spui niciodata

Presedintele Rusiei , Dmitri Medvedev, nu a exclus aderarea in perspectiva a Federatiei Ruse la NATO, in cadrul recentei sale vizite la Washington , unde la sfarsitul saptamanii trecute a participat la summitul G-20 dedicat combaterii crizei economice mondiale.

"Dupa cum se spune, 'niciodata sa nu spui niciodata'", a raspuns Medvedev in limba engleza, la o intrebare ce i-a fost adresata in timpul unei discutii cu membrii Consiliului pentru relatii internationale din Washington in legatura cu posibilitatea ca Rusia sa adere vreodata la Alianta Nord-Atlantica , transmite BBC.

"Organizatia Atlanticului de Nord a avut posibilitatea de a invita Rusia in NATO, dar nu a facut-o. In prezent, situatia este alta, insa noi ne dorim normalizarea relatiilor cu NATO si suntem dispusi sa dezvoltam raporturi de parteneriat cu blocul nord- atlantic ", a subliniat presedintele rus in cadrul aceleiasi intalniri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea