Social

#medlife #clinica #bucuresti #inaugurare

MedLife a inaugurat o noua clinica in Bucuresti in valoare de 1 milion de euro

Compania MedLife a investit un milion de euro intr-o clinica noua din Bucuresti. In 2008, MedLife a inaugurat Hyperclinica MedLife Unirii (Bucuresti), MedLab Cluj si Hyperclinica MedLife Timisoara, informeaza NewsIn.

Hyperclinica Favorit va deservi un numar de 500 de pacienti pe zi, MedLife preconizand o crestere cu 10% a numarului de abonati si 15% a pacientilor in general. De asemenea, MedLife estimeaza ca deschiderea noii Hyperclinici va aduce o crestere cu 7% a cifrei de afaceri a companiei.

"Cresterea numarului de pacienti din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara. Am ales Drumul Taberei pentru a deschide o noua Hyperclinica MedLife in Bucuresti avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de Vest a Capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona (peste 300 000 de persoane). Anul viitor vom continua extinderea si vom deschide inca o Hyperclinica in Bucuresti", a declarat presedintele MedLife, Mihail Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea