Social

#crima militar # crima titu # crima coafor #crima

Medicii, socati dupa autopsia tinerei ucise la coafor de sotul militar. Ce au gasit in corpul ei

Medicii legisti care au efectuat autopsia tinerei Alexandra, femeia ucisa de sotul sau militar, au ramas pur si simplu socati.

Acestia au marturisit ca tanara a avut parte de o moarte foarte violenta si ca o parte din lama cutitului cu care a fost injunghiata i-a ramas in corp.

Revoltat si insetat de razbunare deoarece tanara nu isi mai dorea sa continue casnicia cu el, sotul a ucis-o cu 17 lovituri de cutit.

"In urma autopsiei s-a stabilit ca moartea pacientei a fost violenta, ea datorandu-se hemoragiei interne si externe, consecinta a unui politraumatism cu multiple plagi taiate si intepate, din care trei cu caracter penetrant intra-toracic", a declarat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste, pentru Adevarul.

Fosta sotie a militarului a marturisit ca si ea a trecut prin momente cumplite alaturi de acesta si ca de multe ori a indurat batai crunte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea