Social

# tulpina coronavirus #semnal de alarma #coronavirus #afectare copii #medici

Medicii, semnal de alarma! Noua tulpina de coronavirus, periculoasa pentru copii!

Medicii trag un semnal de alarma cu privire la noua tulpina a coronavirusului descoperita in Marea Britanie. Acestia sustin ca aceasta mutatie suferita de virus afecteaza grav copiii.

 

Din acest motiv medicii sustin ca toti cei care lucreaza cu copii (ingrijitori, profesori, educatori), dar si parintii trebuie sa se vaccineze pentru a-I proteja pe cei mici de teribilul virus. "Trebuie sa ne vaccinam pentru a-i proteja"

"Copiii erau mai ocoliti ca frecventa si chiar si cu cazuri grave, dar aceasta tulpina este de 70 de ori mai contagioasa fata de copii decat este forma clasica. Si atunci, si copiii, si adultii sunt deopotriva infectati. Nu avem vaccin pentru copii sub 16 ani, nu se vacc copiii, in lume. Trebuie ca cei din jurul copiilor sa se vaccineze, toti, toti care ingrijesc copiii si care instruiesc copiii. Trebuie sa aiba teste facute si trebuie sa fie vaccinati. Merg sau nu la scoala? Toate persoanele, daca vrem sa ocrotim copiii, trebuie vaccinate. Altfel, copiii nu sunt in siguranta, e clar!", a spus medicul Ioan Gherghina, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea