Social

#supravietuitori accident muntenegru #marturii accident muntenegru #accident Muntenegru

Prognostic rezervat in privinta a doi dintre ranitii accidentului din Muntenegru

Doi dintre ranitii accidentului din Muntenegru adusi marti seara la Spitalul Universitar se afla in stare grava, fiind tinuti in viata cu ajutorul aparatelor. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale acestora.

"Doi pacienti sunt in stare grava, sunt intubati si necesita suport ventilator. Ne-am mai conturat elemente de diagnostic in sustinerea celor cu care au venit din Mutnenegru, dar si elemente care apar suplimentar. Vorbim de politraumatisme severe care evolueaza de la o ora la alta. Componenta fundamentala este cea craniana, pe langa fracturile toracice si cele ale membrelor. Starea e grava, sunt in Terapie Intensiva si facem eforturi pentru a crea un echilibru. Prognosticul este rezervat in momentul de fata", a explicat doctorul Catalin Carstoiu.

Starea celorlalti doi pacienti de la Spitalul Universitar este stabila. "Ceilalti doi sunt constienti, am schimbat chiar si cateva vorbe, au leziuni care credem ca nu le vor pune viata in pericol. Sunt leziuni cauzate de escoriatii, taieturi, fracturi costale peste care se poate trece cu usurinta".


Sursa foto: www.ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea