Social

#convulsii #probleme medicale #oprescu #sorin oprescu #insulina #diabet

Medicii in alerta: Sorin Oprescu in convulsii!

Starea de sanatate a Primarului Capitalei s-a inrautatit, de cand se afla in arest. Acesta a inceput sa aiba convulsii din cazua diabetului. Medicii au fost nevoiti sa ii bubleze doza de insulina.

 

"Stresul la care este supus edilul in arest ii da tratamentul de diabet peste cap. Daca, initial, in prima zi in care a fost retinut, i s-a administrat o doza dubla de insulina, pentru ca prezenta semne de hipoglicemie, din pricina stresului, in urmatoarea perioada de puscarie, situatia a revenit la normal. Pana sambata, cand lui Sorin Oprescu i s-a facut iarasi rau si a fost nevoie de o administrare suplimentara a insulinei, intrucat incepuse sa aiba convulsii. Astfel, in acest moment, s-a ajuns ca politicianul sa apeleze, zilnic, la terapia cu doua doze de insulina intermediara plus inca o doza de insulina rapida dupa masa de seara, pentru ca problemele de sanatate sa se remedieze. Daca nu s-ar fi facut rapid aceasta completare a medicamentatiei, primarul putea ajunge la stari de inconstienta si... chiar, Doamne Fereste, la o coma diabetica", au declarat apropiatii primarului, potrivit ele.ro.

Acestia sustin ca Sorin Oprescu nu a cerut nimic special si nici nu a vrut sa mearga la spital. A primit doar ajutor medical in celula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea