Social

#medici #majorare salarii #salarii medici

Medicii cer majorarea salariilor

Cadrele medicale sunt gata sa demisioneze sau sa intre in concediu fara plata daca autoritatile nu vor lua masuri de deblocare a posturilor din sistem si de majorare a salariilor, conform rtv.net.

Presedintia, Guvernul si Parlamentul au primit deja o scrisoare din partea Colegiului Medicilor in care erau mentionate o serie de cerinte.

"Noi intelegem ca pana in luna mai sa fim invitati la discutii ca sa aiba timp sa analizeze documentul si sa avem discutii serioase. Oricum, in paralel am inceput actiunile de pregatire a medicilor in asa fel incat noi le vom recomanda daca nu vor fi acceptate si stabilite termene ca cerintele noastre sa fie duse la indeplinire atunci noi vom recomanda medicilor doua variante. Fie sa isi dea demisia toti medicii, fie sa intre in concedii fara plata astfel incat sistemul sa functioneze", a declarat Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea