Social

# vaccin anti-covid

Medic diagnosticat cu encefalita dupa administrarea vaccinului anti-Covid

Caz ciudat! O doctorita in varsta de 32 de ani a fost diagnosticata cu encefalita la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid de la Pfizer. Medicul a fost internat la unitatea de terapie intensivă a unui spital public din statul nordic Nuevo Leon după ce a suferit convulsii, dificultăţi de respiraţie şi o erupţie pe piele la jumătate de oră după administrarea vaccinului. 


Doctorita avea antecedente alergice, iar diagnosticul iniţial este encefalomielită a declarat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat publicat vineri seara.

Encefalomielita este o inflamaţie a creierului şi a măduvei spinării. Autoritatile au declarat ca nu exista nicio dovada din studiile clinice ca cineva sa fi dezvoltat o astfel de inflamatie in urma administrarii vaccinului. Doctorita avea reactii alergice la medicamente precum trimetoprim cu sulfametoxazol, un antibiotic ce combate infecţiile urinare, a relevat Ministerul Sănătăţii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea