Social

#monica iacob ridzi #ancheta #mediapro

MediaPro a platit concertul lui Iacob Ridzi

Audierile comisiei de ancheta care cerceteaza cheltuirea bugetului pentru serbarile de 2 mai, organizate de Ministrul Turismului si Sportului Monica Iacob Ridzi, au continuat joi cu o dezvaluire neasteptata: trustul MediaPro a platit organizarea concertelor si scena de la Costinesti.

Costi Mocanu, Reprezentantul Pro TV SA, a declarat in fata comisiei ca scena de 75.000 de euro si concertele de la Costinesti au fost platite din bugetul firmei. Bugetul pentru eveniment apare insa in contractele Ministerului cu firmele care au organizat evenimentele, contra sumei de 200.000 de euro.

"Actiunea de la Costinesti a fost organizata de Media Pro Pictures , noi le-am dat acceptul sa foloseasca brandul MTV, au avut voie sa organizeze MTV Days, bugetul total al acestei actiuni a fost suportat de Media Pro Pictures si partenerul ei comercial in aceasta actiune, care este firma Nestle ", a detaliat Mocanu, citat de Gandul.

MTS ar fi platit doar publicitatea legata de evenimentele de 2 mai de la Costinesti, cumparand spatiu publicitar prin intermediul unei firme de specialitate.

Deputatii din comisie urmeaza sa verifice contractele si sa-i cheme la audieri pe reprezentantii Media Pro Pictures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea