Social

#meci #fc brasov #steaua #gsptv #mitica dragomir

Meciul FC Brasov - Steaua nu va fi telezivat

Meciul de duminica de la Brasov al ros-albastrilor nu va fi televizat. Motivul: schimbarile dese ale zilei si orei de disputare a partidei.

"Am aflat si noi de decizia celor care ar trebuit sa dea meciul. Pe noi nu ne bucura nici nu ne intristeaza aceasta veste. Este decizia lor si trebuie sa o respectam. Speram sa avem stadionul plin. De altfel, noi vrem sa avem stradionul plin la toate meciurile, dar nu se poate", a spus presedintele executiv al FC Brasov, Dinu Gheorghe , pentru ProSport.

Este de asteptat ca suporterii brasoveni sa ia cu asalt casele de bilete. Pana ieri, clubul vanduse 400 de abonamente in doar 3 zile.

Intrarea pe va costa 200 lei la fotolii , 80 lei la tribuna acoperita si 50 lei la tribuna I si a II-a.

Mitica Dragomir sustine ca a facut tot posibilul pentru ca meciul sa fie televizat pe gsptv , dar partida nu a putut fi programata. "Nu Liga e de vina, televiziunea e vinovata ca nu se transmite meciul. Noi am facut tot posibilul ca meciul sa fie transmis. Dar oricum, nu e mare pierdere. Ce daca e Steaua!", a spus Dragomir, pentru www.sport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea