Social

Meciul dintre Galatasaray si Juventus a fost amanat

Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) a anuntat ca partida dintre formatia turca Galatasaray Istanbul si Juventus Torino, programat marti in Grupa D a Ligii Campionilor, pe stadionul "Ataturk", a fost amanat cu o saptamana, pentru data de 2 decembrie, din cauza atentatelor din orasul de pe Bosfor .

De asemenea, forul european a decis sa amane si partida dintre formatia israeliana Maccabi Haifa si cea spaniola FC Valencia, din mansa a doua a turului secund din Cupa UEFA, care urma sa aiba loc pe stadionul "Alsancak", din orasul turc Izmir . Locul si data disputarii acestui meci vor fi stabilite ulterior. In mod ironic, UEFA acceptase desfasurarea meciurilor sustinute de echipele israeliene in Turcia, tocmai din cauza atentatelor care au avut loc in Israel .

UEFA va monitoriza atent situatia din Turcia, nefiind exclus sa adopte aceeasi pozitie pe care a luat-o in cazul Israelului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea