Social

Gigi Becali a iesit, ieri, din nou, la lupta cu inspectorii ANAF pentru averea sa. Insotit de avocatii sai, finantatorul Stelei a sosit la Tribunalul Bucuresti putin dupa ora zece. A luat o baie de multime si a intrat in sala de judecata pentru a da batalia finala cu ANAF-ul dusmanului Bodu.

Avocatul sau a sustinut ca Gigi Becali nu a avut niciodata calitate de debitor si ca nici FC Steaua nu este in imposibilitate de plata a datoriilor. Procedural, avocatii au mai invocat faptul ca masura de instituire a sechestrului nu a fost motivata si semnata.

Omul de afaceri a sustinut la randul sau, in fata instantei, ca nu poate fi acuzat de micsorare a patrimoniului in conditiile in care in ultimele luni l-a imbogatit cu cateva zeci de milioane de euro. Instanta Tribunalului Bucuresti va lua, peste o saptamana, o decizie in dosarul in care Gigi Becali solicita mentinerea hotararii instantei inferioare privind ridicarea sechestrului institutit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) asupra averii sale.

ANAF instituise la jumatatea lunii octombrie a anului trecut, sechestru asigurator asupra averii lui Gigi Becali, ca actionar al FC Steaua, si a solicitat raspunderea in solidar a acestuia pentru datoriile clubului catre stat, in valoare de circa 11 milioane de euro.

Instanta Judecatoriei sectorului 3 Bucuresti a admis, la inceputul lunii noiembrie, in sedinta publica, contestatia lui Gigi Becali fata de masura dispusa de ANAF, dar reprezentantii institutiei au facut recurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea