Social

Meci amical: Olympique Marseille - Universitatea Craiova 2-2

Intr-un meci amical de fotbal desfasurat in cadrul turneului pe care il intreprinde in Franta, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, 2-2 (0-2), cu formatia Olympique Marseille, la Marmande, in fata a 2.500 de spectatori.

Golurile au fost marcate de Sicev (min. 3), Lamine Sakho (min. 38), respectiv, Csaba Borbely (min. 53) si Ionut Stancu (min. 61).

Partida a avut doua reprize distincte, prima fiind dominata de francezi, care au aliniat formatia titulara, cea de-a doua apartinand oltenilor, care au reusit sa egaleze, rezultat echitabil. Olympique a deschis repede scorul (min. 3), prin rusul Sicev, care a reluat in poarta mingea respinsa de Guso, dupa sutul lui Sakho, scapat singur cu portarul bosniac. Apararea in trei a Universitatii, condusa bine de Corneliu Papura, a avut mari probleme cu atacantii marseiezi, cel mai mult avand de furca Ionut Rada, care a si primit un cartonas galben (min. 36), pentru faulturi repetate asupra rusului Sicev. Olympique si-a continuat dominarea, avand o posesie superioara craiovenilor, care s-au aparat aglomerat. In min. 38, noua achizitie a francezilor, cehul Stepan Vachousek, centreaza pentru Lamine Sakho, iar acesta reia din vole in poarta lui Guso, marind avantajul la 2-0.

Dupa pauza, Alain Perrin face mai multe schimbari in echipa sa, astfel ca Universitatea preia conducerea jocului si pe fondul unei posesii mai bune si al unui joc mai decis, in min. 53, Csaba Borbely suteaza de la marginea careului, invingandu-l pe portarul Carasso. Peste numai opt minute (min. 61), se consemneaza din nou egalitate, Ionut Stancu avand o incursiune pe stanga si pacalindu-l pe portarul marseiez cu un sut la coltul scurt, goalkeeper-ul asteptandu-se la o centrare.

Olympique a folosit urmatoarea echipa: Runje (Carrasso, min. 46) - Laurenti (Borios, min. 46), Van Buyten (Meite, min. 67), Meite (Gavanon (min. 46), Hemdani (Reina, min. 46) - Johansen (Hemdani, min. 67), Celestini (capitan; Swierczewski, min. 82)), Fernandao (Sicev, min. 67), Vachousek (Chapuis, min. 46) - Sakho (Bakayoko, min. 67), Sicev (Deschamps, min. 46).

De partea cealalta, Sorin Cartu a utilizat formula: Guso - Daouda Mariko, Papura, Rada - R. MIclea, Bundea, Moti, Plesan, I. Stancu - Murgan, Borbely. Au mai evoluat: McBreen, Stoianoff, Cl. Tudor si Cr. Bratu.

Alain Perrin a declarat ca Universitatea s-a prezentat bine, "atat fizic, cat si mental", obligandu-i pe francezi sa joace la un nivel inalt. "Este interesant sa joci meciuri amicale de asemenea calitate. Organizarea jocului la adversarii nostri ne-a pus probleme si am tras multe concluzii folositoare dupa acest meci", a mai spus Perrin.

Universitatea a pierdut prima partida a turneului, sambata, 1-2 cu Bordeaux, si va juca acum cu Montpellier - sambata 12 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea