Social

Mazare il plagiaza pe Hasotti

Primarul Radu Mazare a convocat, ieri, presa pentru a iesi la rampa cu declaratii suparatoare la adresa contracandidatului sau in cursa pentru alegerile din iunie, PD-L-istul Dorel Onaca. Pentru ca vremea a fost nefavorabila derularii actiunii de redeschidere a clubului de vara al pensionarilor, din zona Tomis 2, edilul nu a putut rata ocazia de a mai fi inca o data in prim planul mediatic.

Plagiindu-l pe senatorul PNL Puiu Hasotti , care, cu o zi inainte, " condamna " dezinteresul manifestat de PD-L-isti in privinta realizarii soselei de coasta, prin votul impotriva dat proiectului, si semnala absenta din plen a senatorului Dorel Onaca, Mazare a reluat subiectul in fata presei, insa in maniera proprie.

Vizibil indignat, Mazare i-a adus contracandidatului sau jigniri privind discrepanta, pe care el insusi a sesizat-o, dintre promisiunile electorale si faptele evidente. (continuarea in Ziua de Constanta)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Constanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea