Social

#maximilian nicu #hertha berlian #cetatenie romana #cupa mondiala #hertha berlin

Maximilian Nicu a primit cetatenia romana

Maximilian Nicu , mijlocasului echipei Hertha Berlin, a primit cetatenia romana si va putea juca in echipa nationala a Romaniei contra reprezentativelor Serbiei si Austriei din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2010.

Decizia luata de catre ministerul de justitie pentru acordarea cetateniei romane lui Maximilian Nicu va fi publicata in cursul zilei de marti sau miercuri in Monitorul Oficial.

Ministerul Justitiei a precizat ca nu poate aprecia daca Nicu Maximilian Johannes Stefan va fi cetatean roman pana la meciul cu Serbia, informeaza ProSport. Partida din preliminariile Cupei Mondiale - Africa de Sud 2010 va avea loc in data de 28 martie.

Nicu, care are ambii parinti romani, are 23 de jocuri in prima liga a Germaniei (fiind de 19 ori integralist), patru in Cupa UEFA si doua in Cupa Germaniei . Jucatorul a marcat de trei ori si a oferit sapte pase de gol in cele 29 de meciuri jucate la echipa sa de club, Hertha BSC Berlin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea