Social

#masuri MAE #imigranti

Masuri sporite de securitate in Romania din cauza imigrantilor!

Ministerul Afacerilor Interne a sporit masurile de securitate la granita Romaniei cu Serbia, dupa ce autoritatile sarbe au arestat, in ultimele saptamani, peste 3.000 de imigranti extracomunitari, care au intrat ilegal in tara.


“Incepand de azi-noapte, in vederea cresterii gradului de siguranta la frontiera de sud-vest a Romaniei, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara actioneaza in comun cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timis, Gruparii Mobile de Jandarmi Timis, Inspectoratelor de Politie Judetene Timis, Caras-Severin si Mehedinti, precum si Inspectoratului General de Aviatie, in baza unui plan comun de mentinere, asigurare a ordinii publice si cresterii gradului de siguranta a cetateanului, aprobat de ministrul Petre Toba”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Mai exact, in aceasta perioada, efectivele care isi desfasoara in mod curent activitatea in zona de competenta a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara sunt sprijinite de dispozitive comune, formate din politisti de frontiera de la sediul ITPF Timisoara, jandarmi si politisti, care actioneaza zilnic la frontiera verde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea