Social

#canicula # canicula bucuresti #puncte de prim ajutor bucuresti #masuri anticanicula

Masuri anticanicula in Capitala

Autoritatile iau deja in Capitala primele masuri anticanicula. Astfel, incepand de marti, vor fi amplasate in zonele centrale si in cele aglomerate primele corturi dotate cu aer conditionat, medicamente si aparatura de specialitate.

De asemenea, in caz de urgenta, cetatenii vor putea merge la cele doua puncte de prim ajutor amplasate in Pasajul Universitatii, respectiv Complexul Grozavesti.

Reprezentantii Primariei Capitalei au anuntat ca atat programul strandurilor administrate de municipalitate - strandurile Dambovita si Giulesti, cat si cel al bailor publice Grivita si Giulesti va fi prelungit pana la ora 22.00. Accesul va fi gratuit pentru copiii cu varsta pana in 14 ani.

Ministerul Sanatatii ii sfatuieste pe cetateni ca in zilele caniculare sa evita expunerea prelungita la soare in intervalul orar 11.00 – 18.00. Specialistii ministerului ne mai recomanda sa consumam zilnic, la fiecare 20 de minute, cate un pahar cu apa, chiar daca nu apare senzatia de sete.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea