Social

#masina #bulgaria #inmatriculare

Masinile din Bulgaria, pericol public pe soselele romanesti

Taxele mari de mediu si de prima inmatriculare , i-au impins pe unii romani la solutii extreme, cum ar fi inmatricularea masinilor in Bulgaria . In judetul Constanta, circula peste 10.000 de masini cu certificat de inmatriculare bulgaresc.

Cele mai multe masini importante de la vecinii din Sud sunt intr-o stare tehnica proasta, spun reprezentantii Serviciului de Politie Rutiera Constanta. In mai multe accidente din ultimele luni care s-au soldat cu morti, au fost implicate masini imatriculate in Bulgaria.

Localitatea cu cele mai multe masini din Bulgaria este Negru Voda, unde aproape o masina din zece provine de peste granita.

"Cei care conduc masini cu numere de inmatriculare bulgaresti pot fi sanctionati pe drumurile noastre fara nici un impediment. Una dintre cele mai stringente probleme cu care se confrunta proprietarii masinilor aduse din Bulgaria ori cei care au fost accidentati de aceste automobile este legata de modalitatea de recuperare a banilor de la societatile de asigurari. Noi facem constatarile, trimitem documentele, dupa care lucrurile se complica atunci cand in procesul de despagubire intervine partea bulgara", a explicat pentru Romania Libera comisarul Iane Petcu, seful politiei din Negru Voda.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea