Social

#piata charles de gaulle #black hawl # elicopter bucuresti #aterizare fortata #masini avariate

Masini avariate si stalpi doborati dupa aterizarea de urgenta a elicopterului Black Hawk

Un elicopter american Black Hawk a aterizat de urgenta in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti din cauza unei defectiuni tehnice.

 

Aparatul efectua antrenamente de zbor pentru Ziua Aviatiei Romanie. Din fericire nu s-au inregistrat victime ci doar pagube materiale.

In timpul aterizarii elicopterul a lovit stalpi de electricitate care au cazut la sol. Doua autoturisme aufost avariate usor de stalpii cazuti. 

”Un elicopter militar al fortelor armate ale SUA a aterizat fortat in Piata Charles de Gaulle, intre Bulevardul Primaverii si Calea Dorobanti. Din primele date, nu s-au inregistrat victime. In urma evenimentului, 2 stalpi de electricitate au cazut peste doua autovehicule, acestea fiind avariate. Circulatia rutiera este restrictionata. Forte M.A.I. sunt la fata locului”, se arata intr-un comunicat al autoritatilor, potrivit realitatea.net. 

Parchetul Militar a trimis la fata locului un procuror si a deschis o ancheta. La investigatie participa si specialisti din cadrul Aviatiei Romane si Aviatiei SUA. 

Seful Statului Major al Fortelor Aeriene a anuntat, dupa incident, ca evenimentele de Ziua Aviatiei au fost anulate, mai informeaza Realitatea Plus. La ceremonia de pe 20 iulie urma sa participe si presedintele Klaus Iohannis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea