Social

#masina de spalat vase profesionala #masina de spalat vase

Masina de spalat vase profesionala – o investitie recomandata in orice bucatarie comerciala

Daca sunteti patronul unui restaurant sau al oricarui alt tip de unitate de administratie publica, aveti la dispozitie doua solutii pentru spalarea vaselor si a paharelor. Pe de o parte, puteti sa apelati la metoda traditionala si sa platiti unul sau mai multi oameni care sa se ocupe constant de aceasta sarcina. Pe de alta parte, aceeasi operatiune poate fi indeplinita de o masina de spalat vase profesionala.

 

Majoritatea specialistilor din domeniu recomanda in mod categoric cea de-a doua solutie, in primul rand deoarece productivitatea pe care o ofera este mult superioara. Oricat de harnic, de bine intentionat si de dedicat sarcinii sale ar fi un muncitor, el nu va reusi niciodata sa spele 270 de cosuri de vase intr-o singura ora! In schimb, pentru o masina de spalat vase profesionala, aceasta sarcina este una absolut obisnuita. In plus, reglementarile in vigoare recomanda o temperatura ridicata a apei in ciclul de clatire a vaselor, pe care reteaua nationala de distributie a apei potabile si menajere nu o poate furniza.

Aceste performante remarcabile se explica prin investitiile constante ale celor mai mari producatori din lume, care incorporeaza o tehnologie de ultima ora in fiecare produs oferit spre vanzare. De asemenea, fiecare model este astfel gandit incat sa acopere necesitatile concrete ale unei bucatarii profesionale. In consecinta, exista mai multe tipuri de masina de spalat vase profesionala, astfel incat fiecare antreprenor sau administrator are posibilitatea sa o aleaga pe cea care se potriveste cel mai bine firmei pe care o detine sau o conduce.

Exista, prin urmare, tipuri diferite de constructie: cu tunel, cu capota, sau tip undercounter. Iata in ce mod isi dovedeste utilitatea fiecare dintre ele!

Model tip tunel cu clatire multipla

Linia de utilaje profesionale de spalat vase tip tunel produse de Electrolux Professional asigura un ciclu complet, cu prespalare, spalare, clatire multipla, recuperare caldura si uscare. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar cea de clatire de 82 de grade Celsius.

Dimensiunile cosului sunt de 500 x 500 de milimetri, iar productivitatea superioara de 270 de cosuri pe ora si modularitatea ridicata poate acoperi cu succes orice cerinte. Este prevazuta cu un sistem de spalare cu 5 vase si cu control electronic tip touch.

Model cu capota sub brandul Virtus Group

Performanta de spalare a acestui model de masina de spalat vase profesionala este garantata de o pompa de spalare puternica, de 0,8 kilowati, si de brate de spalare cu pulverizare, rotative, superioare si inferioare din inox. Temperatura de clatire de 84 de grade Celsius si presiunea sunt garantate de boilerul atmosferic integrat si de o pompa booster de clatire integrala.

Potrivita atat pentru pahare, cat si pentru vesela, asigura o productivitate de 80 de cosuri pe ora. Foloseste 2 litri de apa curata per ciclu de clatire final, ajutand astfel inclusiv la realizarea unor economii.

Model tip undercounter

Acest produs Electrolux Professional are doua cicluri de spalare, unul de 120 de secunde, iar celalalt de 180 de secunde. Prin urmare, in functie de alegerea ciclului, productivitatea este fie de 20, fie de 30 de cosuri pe ora. Pompa de spalare are o pornire delicata, pentru a evita spargerea accidentala a vaselor sau a paharelor.

Masina de spalat vase profesionala se remarca printr-un sistem de spalare dotat cu brate de spalare rotative, o pompa de mare capacitate si un volum mare al bazinului. Dimensiunile nete sunt urmatoarele: lungime de 600 de milimetri, latime de 610 milimetri, inaltime de 820 de milimetri.

Astfel, aveti posibilitatea de a alege modelul potrivit pentru necesitatile propriei firme. In mod sigur, veti fi multumit pe termen lung de alegerea facuta si de randamentul excelent!

Autor: iAgency

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea