Social

#masca obligatorie #masca de protectie #coronavirus #reguli stricte #italia

Masca obligatorie 24 de ore din 24! Unde se aplica aceste reguli stricte

Autoritatile din Italia au luat masuri drastice in ceea ce priveste purtarea mastii de protectie. Astfel, purtarea mastii a devenit obligatorie 24 de ore din 24 in centrul istoric al Genoviei, marele port din nordul Italiei, pentru a lupta impotriva cresterii cazurilor de COVID-19, au anuntat miercuri autoritatile locale, scrie AFP.

Centru orasului a inregistrat 63 de cazuri noi in 24 de ore, obligand regiunea Liguria, in acord cu primaria si autoritatile sanitare, sa ia masuri de prevenire care au intrat imediat in vigoare pentru o perioada nedeterminata. Astfel, toate persoanele trebuie sa poarte obligatoriu masca in exterior, indiferent de distanta dintre persoane.

"Suntem in fata unui potential focar de contaminare in centrul istoric. Am decis, prin urmare, sa luam masuri de precautie", au declarat presedintele regiunii, Giovanni Toti, si primarul Marco Bucci. Obiectivul "este de a elimina din fasa focarul potential", au adaugat acestia, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea