Social

# masca litoral # masca constanta # masca protectie

Masca de protectie obligatorie in spatiile deschise de pe litoral

Masca de protectie va fi obligatorie incepand cu data de 1 august in spatiile deschise aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, este masura luata de membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța.

Terasele de pe Litoral vor rămâne deschise și după ora 23.00, însă măștile sanitare devin obligatorii de sâmbătă, 1 august, în spațiile deschise aglomerate din stațiunile turistice, ”în intervalul orar 18.00-24.00”, potrivit prefectului județului Constanța, George Niculescu.

„Acest interval, 18.00-24.00, a fost stabilit la propunerea Direcției de Sănătate Publică și a Inspectoratului Județean de Poliție. Între orele respective, ni s-a transmis că, potrivit statisticilor, se aglomerează toate stațiunile turistice de interes național din județ”, a explicat prefectul. Cu alte cuvinte, cine merge în Satul de Vacanță din stațiunea Mamaia, de exemplu, în intervalul menționat, trebuie să poartă obligatoriu masca sanitară. De asemenea, gura și nasul ar trebui acoperite și la plimbarea pe faleză, în zonele de promenadă. „Poliția și Jandarmeria vor efectua controale, eu sper să nu fie amenzi și oamenii să înțeleagă că trebuie să se protejeze”, a spus Niculescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea