Social

#obligatorie #bucuresti #centrul vechi # masca protectie

Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber, in Bucuresti. Unde trebuie sa porti masca

Comitetul municipal pentru Situatii de Urgenta a decis ca mastile devin obligatorii in Bucuresti, in spatiile libere, incepand cu data de 4 august. Astfel, Capitala se alatura celor peste 20 de judete care au luat masuri asemanatoare.

Zonele in care trebuie purtata masca

Masca va deveni obligatorie in:


- autogari;
- zona pietonala a Centrului Vechi pe tot parcursul zilei;
- in statiile mijloacelor de transport in comun (autobuze, tramvaie, troleibuze.
- in cazul eventimentelor care se desfasoara in aer liber organizatorii trebuie sa puna la dispozitia spectatorilor masti.

"S-a hotarat purtarea obligatorie a mastii de protectie pe toata durata zilei in zona delimitata ca fiind Centrul Vechi, in toata zona pietonala. S-a decis obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete, in targuri si in expozitii, pe toata durata desfasurarii expozitiei, targurilor de catre toate persoanele. S-a hotarat purtarea obligatorie a mastii in statiile STB, in gari, statii CFR, peroane, autogari, statii de auto, taximetre”, a spus purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului - Municipiul Bucuresti, Mariana Stancu-Tipisca.

Ce amenzi risca cei care nu poarta masca

Cei care nu poarta masca in condtiile stabilite de lege pot fi amendati cu sume cuprinse intre 500 si 2.500 de lei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea