Social

#marturii terifiante #Alina Ciucu #magdalena serban #calatori #criminala de la metrou

Marturii terifiante din metroul groazei

Calatorii aflati in metroul care a lovit-o pe Alina, tanara ucisa de o femeie, au trait momente de groaza. In metrou se afla si baiatul jurnalistului Adi Munteanu. Acesta se afla chiar in primul vagon al trenului.

"Intamplator, fiu-miu era chiar in primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea si mi-a zis 'Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost infiorator!' Deci revin. Avem un sistem medical jalnic si lasam pe strazi multi oameni care ar trebui institutionalizati. Tipa asta din interviu pare haioasa la prima vedere, dar nu este de ras. Este periculoasa si ca ea sunt multi care circula pe strazi. Dementa de aseara merita sa circule libera pe strazi?", a scris Adi Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Mama Magdalenei Serban, femeia care a omorat-o pe Alina si a incercat sa omoare o alta tanara, a povestit ca a cerut internarea acesteia la psihiatrie, insa medicii i-au refuzat internarea, deoarece "Nu prezinta un pericol social!".

Citeste si: Mama criminalei de la metrou a incercat in zadar sa-si interneze fiica la psihiatrie

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea