Social

# marturii din infern #clipe de cosmar #atac viena #atac #viena

Marturii din infern! Clipe de cosmar in timpul atacului din Viena

A fost o noapte de cosmar in Viena. Mai multi indivizi inarmati au deschis focul de arma in locuitorii din centul Vienei. Cel putin patru civili au fost ucisi si alte 14 persoane ranite.

 

Unul dintre atacatori a fost ucis de fortele de ordine si unul capturat. Altii sunt inca in libertate.

Persoanele din zona au trait clipe de cosmar in timpul atacalui. Au fost prins si romani in mijlocul actiunii, iar marturiile acestora sunt devastatoare.

“Cand am auzit mai multe impuscaturi afara, m-am uitat pe fereastra si l-am vazut pe atacator alergand in diferite baruri si restaurante aflate pe strada noastra. Oamenii au inceput sa fuga incotro au vazut cu ochii, dar in spatele lor erau unul sau doi atacatori care i-au urmarit pe toata strada.

A fost o noapte calda, au fost in jur de 20 de grade Celsius, asa ca oamenii stateau afara la terase. Dar atacatorul a tras direct in ei. Armele erau de calibru mare. Numai in fata cladirii noastre s-au tras in jur de 100 de gloante.”, a marturisit Schlomo Hofmeister, rabin.

“Nu stiu cine, ce, se trage dintr-o parte in alta, de-abia am apucat sa ajung la masina, inca nu se adunase politia, deci cine-a apucat sa scape a scapat atunci, restul toti sunt inchisi acolo.”, a marturisit Daniela Giugle, romanca stabilita in Viena.

“Eu personal si cu colegii mei ne aflam izolati intr-un restaurant din sectorul 11 al Vienei. Nu putem sa parasim localul, stam efectiv cu lumina stinsa si autoritatile ne roaga sa nu iesim pe strada pana la urmatarea stire a dansilor. Este efectiv o teroare in acest oras in acest moment. Se pare ca situatia este atat de grava incat autoritatile au hotarat ca armata sa intervina pentru a proteja populatia.”, a declarat Laura Hant, romanca stabilita in Viena.

“Ne spunea si ministrul, cancelarul, sa nu iesim din case, ca oamenii aia sunt foarte periculosi, au arme automate, au bombe, au tot felul de chestii din astea la ei.”, Nicu Cinta, roman stabilit in Viena, potrivit stirileprot.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea