Social

#cadouri femei #luna martie #ziua femeii #cadouri

Martie, luna femeilor! 5 idei de cadoruri pe care le va adora

Luna martie este luna in care femeile sunt sarbatorite in intreaga lume. Un dar oferit acum poate fi o modalitate excelenta pentru a-ti exprima recunostinta si aprecierea pentru cotributia unei femei in viata ta. Chiar daca femeia respectiva are tot ce ii trebuie, poti sa fii sigur ca o mica atentie va insemna foarte mult pentru ea. Iata cinci idei de cadou din care te poti inspira si pe care ea le va adora.

Ceasuri

Ceasurile de dama Crrju Business Black sunt idei minutate de cadouri pentru Ziua Femeii. Datorita curelii din piele acest ceas este un accesoriu elegant care o va face sa se simta apreciata si ii va aduce multa fericire. Totodata, il va putea purta la numeroase ocazii. Un ceas dama cu mecanism pe baza de quart este un cadou inspirat pentru orice femeie.

Ursulet din trandafiri

Daca stii ca ii plac trandafirii visinii si ursuletii in aceeasi masura, cu acest ursulet din trandafiri din spuma ii poti face o surpriza extrem de placuta. Cu siguranta reactia ei te va surprinde, ursuletul fiind de mare efect. In plus, daca ar fi sa facem un top al cadourilor recomandate in 2020, acest ursulet Rose Bear este in primele pozitii, fiind foarte cautat si apreciat. Este lucrat manual si are o inaltime de 40 de centimetri.

Ingrijire faciala

Daca nu are inca un aparat pentru curatare faciala cu functie de masaj, este timpul sa ii faci o surpriza placuta. Acesta este potrivit pentru orice tip de ten, asigurand o curatare intensa si dispunand de 15 niveluri ajustabile de masaj. Functioneaza cu baterii reincarcabile prin USB si este realizat din silicon moale si sigur pentru curatarea profunda a tenului. Totodata, se poate spala, fiind rezistent la apa.

Accesorii pentru ingrijirea parului

Orice femeie se va bucura sa aiba o placa de par cu ondulator. Placile sunt realizate din ceramica, ceea ce garanteaza distribuirea uniforma a caldurii si posibilitatea de utilizare de durata fara a deteriora firul de par. Cu siguranta buclele vor rezista mult mai mult si coafura va fi mai durabila. Cu aceasta placa de par, ea va putea sa isi indrepte parul si, totodata, sa il onduleze - motiv pentru care va fi foarte bucuroasa sa il primeasca in dar.

Un colier special

Toate femeile sunt atrase de bijuterii! Cumpara-i acest colier Nevada si vei ramane placut surprins de bucuria de pe chipul ei. Design-ul simplu si elegant al acestui lant cu banut poate intregi de minune orice tinuta, remarcandu-se prin feminitate si senzualitate. Se poate purta atat la tinute casual, cat si business sau pentru diverse ocazii. Colierul de dama Nevada placat cu aur, este o adevarata declaratie de apreciere fata de persoana care conteaza cu adevarat in viata ta.

Pentru mai multe idei de cadou pentru femei poti accesa link-ul https://teamdeals.ro/cadouri-martie-femei/z.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea