Social

#teza #examen

Marti incep tezele cu subiect unic

Peste 400.000 de elevi ai claselor a VII-a si a VIII-a vor sustine, incepand de marti, tezele cu subiect unic din semestrul I. Astfel, pe 25 noiembrie va avea loc prima proba, cea de limba si literatura materna, la care se estimeaza ca vor participa peste 23.000 de elevi.

Proba va fi sustinuta in limbile maghiara, sarba, slovaca, germana si ceha. Pe 3 decembrie, elevii vor sustine proba de limba si literatura romana, urmand ca teza unica la matematica sa aiba loc pe 11 decembrie .

Elevii claselor a VII-a vor sustine si o teza la alegere, istorie sau geografie, pe 16 decembrie. Examenele vor dura doua ore, iar subiectele au un grad de dificultate mediu. Copiii vor fi asezati cate unul in banca, in ordine alfabetica , pe clase, conform unei liste nominale afisate in prealabil. Fiecare lucrare va fi corectata de doi profesori, unul este cel de specialitate care a predat la clasa si celalalt, un profesor evaluator din centrul de evaluare, extern unitatii de invatamant de la care provine teza.

Continaurea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea