Social

#mars mosi craciun #carte recordurilor #bucuresti

Marsul Mosilor Craciun a intrat in Cartea Recordurilor

3.939 de bucuresteni imbracati in Mos Craciun au marsaluit, duminica, in centrul Capitalei, impartind cadouri si voie buna trecatorilorsi intrand in cadouri " si le-a inmanat edililor o diploma. Regulile impuse de Cartea Recordurilor erau ca Mosii sa fie in numar de peste 3.000 si sa imparta cadouri in cutii rosi.

"Este cea mai mare adunare de Mosi Craciun care impart cadouri. Acesta este spiritul Craciunului. Cu totii suntem mai buni si mai darnici in aceasta perioada. Le multumesc sponsorilor pentru ca impreuna putem sa daruim bucurestenilor nu un Mos, ci mii de Mosi Craciun. Ii astept pe toti in Piata Constitutiei sa doboram recordul mondial la bunatate, sa facem cunoscut Bucurestiul in lume", declara Sorin Oprescu, la sarsitul saptamanii trecute.

Pe 27 si 28 decembrie, tot la initiativa primariei, bucurestenii vor incerca sa stabileasca alte doua recorduri - cel mai lung carnat si cel mai lung tort din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea