Social

#marko bela #candidat udmr #primaria cluj

Marko: E posibil ca UDMR sa nu aiba candidat propriu la primaria Clujului

Presedintele UDMR Marko Bela a declarat marti ca, din "considerente politice", organizatia Cluj ar putea decide sa nu desemneze niciun candidat pentru primaria municipiului Cluj-Napoca.

Decizia va fi luata dupa o analiza a efectelor participarii UDMR la scrutin, potrivit presedintelui UDMR, citat de NewsIn.

"Ar fi o noutate daca nu am avea propriul nostru candidat, dar s-ar putea sa ajungem la o astfel de decizie", a afirmat Marko.

El a explicat ca, in ciuda faptului ca in Cluj-Napoca traieste o comunitate maghiara de aproximativ 19%, exista unele considerente politice.

"Daca din analize reiese ca intr-un anumit fel putem influenta lucrurile prin propriul candidat, de exemplu astfel se va ajunge in turul II si voturile date pe candidatul nostru vor conta, atunci e un argument puternic pentru a avea propriul candidat. Daca nu avem o astfel de concluzie, eventual am putea sa ajungem la decizia de a nu avea propriul candidat", a mentionat liderul UDMR...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea