Social

#marko bela #victorie #udmr #sarbatoare #decembrie

Marko Bela: Sarbatoarea nationala a Romaniei nu ne bucura, ne doare

Peste 6.000 de persoane au participat la inchiderea oficiala a campaniei electorale UDMR, care a avut loc marti seara, la Sala Sporturilor din Targu Mures.

Printre participantii la eveniment s-au numarat presedintele UDMR, Marko Bela, seful campaniei Takacs Csaba si candidatii partidului pentru Senat si Camera Deputatilor, informeaza NewsIn.

"Am fost foarte multi si suntem foarte multi, ceea ce inseamna ca vrem sa fim impreuna si la sarbatori si cu ocazia votului, sunt convins de acest lucru. Am spus ca in acest moment suntem un milion si jumatate in Romania, dupa recensamant , dar daca istoria nu ar fi fost asa cum a fost in secolul XX, probabil ca am fi aproximativ 3 milioane , ceea ce inseamna ca trebuie sa ne comportam ca atare, trebuie sa mergem cu totii la vot si acest lucru va insemna ca vom avea o reprezentare de 3 milioane de maghiari ", a declarat presedintele UDMR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea