Social

Marius Urzica ramine pe cai mari

Decizia Comitetului Executiv de a limita candidaturile a fost invalidata de ANS. In aceste conditii, gimnastul a hotarit sa intre in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Gimnastica, dar si pentru alte functii.

Desi dupa sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica parea sa bata in retragere, Marius Urzica nu a renuntat la candidatura sa pentru functia de presedinte al acestui for . Voi merge inainte si ma voi stradui sa fiu un contracandidat perfect la presedintie si, de ce nu, sa cistig. Atu-ul meu fata de domnul Adrian Stoica este faptul ca am mult mai mult timp la dispozitie pentru a ma dedica activitatii Federatiei Romane de Gimnastica. Dinsul este membru in forul international si are multe probleme de rezolvat la acest nivel, a afirmat Urzica. In cazul in care nu va fi ales, campionul olimpic la cal cu minere este decis sa se indrepte spre antrenorat.

Gimnastul a contestat decizia Comitetului Executiv al www .acasa.ro/frg" title="frg">FRG , conform careia o persoana nu are dreptul sa candideze decit pentru o functie, pe care o considera nestatutara. Aceasta decizie se poate aplica de la alegerile viitoare. Ea trebuie luata de Adunarea Generala, trecuta prin justitie. Nu se poate face de pe azi pe miine, a mai spus Urzica. Nu de aceeasi parere este insa contracandidatul sau la presedintie, Adrian Stoica. Aceasta decizie nu are nimic nestatutar. Conform statutului, unde lucrurile nu sint clare, Comitetul Executiv are dreptul de a lua decizii, a declarat secretarul general al FRG, Adrian Stoica. Problema a fost insa rezolvata de conducerea ANS, care a hotarit ca decizia Comitetului Executiv al FRG este nestatutara. (R.M.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea