Social

Marius Niculae aplaudat in meciul cu Wolfsburg

Spectatorii prezenti la partida amicala Sporting Lisabona - Wolfsburg , scor 4-0, au aplaudat revenirea si evolutia pe parcursul primei reprize a atacantului Marius Niculae .

"Niculae a revenit dupa opt luni, chiar daca nu a fost vorba de un meci oficial. A fost inlocuit la pauza si, desi nu a avut un ritm foarte bun, pierzind cirteva mingi in fata apararii germane, trebuie sa spunem ca a luptat cu determinare. Inainte de a fi inlocuit, a suferit o accidentare la piciorul drept, unde fusese supus recent unei interventii chirurgicale. Marius s-a intins pe gazon zvircolindu-se de durere si linistea s-a instalat pe stadion. Dupa putin timp s-a ridicat, a continuat sa joace si publicul a aplaudat", noteaza cotidianul "Record".

Golurile au fost marcate de Clayton '18, '41, Tonito '43 si Moutinho '69. Jucatorul echipei Wolfsburg, Dorinel Munteanu, a intrat pe teren in minutul 75, in locul lui Klimowicz.

Evolutia lui Niculae a fost foarte buna. Am mare respect pentru el ca om si i-am fost alaturi in prima faza a recuperariii sale. Este unul dintre acei tineri pe care ii iubesti ca pe copilul tau...am o mare admiratie pentru el. Am urmarit povestea sa trista si sint foarte bucuros pentru revenirea sa", a spus presedintele Consiliului de Administratie al clubului Sporting, Dias da Cunha.

Antrenorul secund Jasminko Velici si-a exprimat satisfactuia pentru revenirea lui Niculae. "Este o mare bucurie pentru noi ca l-am vazut pe Niculae jucind. Faptul ca a revenit si a jucat 45 de minute reprezinta o mare bucurie pentru noi. Nu mai are probleme si este tot mai bun, insa trebuie sa avem rabdare si grija in ceea ce priveste revenirea sa", a declarat Velici.

Marius Niculae a fost supus, in luna iulie, unei interventii chirurgicale la piciorul drept, iar in luna noiembrie a fost operat din nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea