Social

Marius Niculae a marcat dupa un an

Atacantul echipei Sporting Lisabona , Marius Nicuale, a marcat primul sau gol dupa un an de zile, in partida incheiata la egalitate, scor 3-3, cu formatia Nacional Madeira, informeaza presa portugheza.

Niculae, care a marcat, simbata, in minutul 63, reusise ultimul gol pentru Sporting, pe 5 februarie 2003, in meciul cu Academica Coimbra, scor 1-0.

Cotidianul "O Jogo" noteaza ca Niculae si-a schimbat numarul de pe tricou, el jucind acum cu numarul 9.

"Sporting ar fi meritat victoria doar pentru Niculae. Dupa un an de cind marcase ultimul sau gol, Niculae a intrat in teren, a marcat golul de 2-2 si a mai avut trei ocazii de gol. Dupa calvarul prin care a trecut, se pare ca lui Niculae a inceput sa-i surida norocul", scrie "O Jogo".

Publicatia "Record" mentioneaza ca Marius Niculae a inscris in urma cu 367 de zile in fata portarului Hilario de la Academica Coimbra si noteaza ca atacantul roman a reusit sa marcheze din nou in fata aceluiasi Hilario, transferat intre timp la Nacional Madeira.

"Revenirea lui Niculae s-a produs intr-un loc special. Pe acelasi stadion, pe 17 mai 2003, intr-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului portughez, atacantul s-a accidentat grav, revenirea sa completa producindu-se doar in urma cu o saptamina", noteaza "Record". Sursa citata l-a notat pe Niculae cu trei stele.

In celalalt meci al etapei disputat, simbata, FC Porto a invins, cu scorul de 2-1, formatia Uniao Leiria. Golurile au fost marcate de Maniche '18, Maciel '34, respectiv Freddy 77.

Etapa a XXI-a a campionatului Portugaliei mai programeaza urmatoarele meciuri: Beira Mar - Rio Ave, Maritimo Funchal - Pacos Ferreira, Moreirense - Estrela Amadora , Academica Coimbra - Vitoria Guimaraes, Belenenses Lisabona - Benfica Lisabona (duminica) si Boavista Porto - Alverca (luni).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea