Social

#internare #marioara murarescu #marioara murarescu spital

Marioara Murarescu, internata din nou la doar o zi de la externare

Moderatoarea TV Marioara Murarescu a fost internata din nou, la doar 24 de ore de la externare. Realizatoarea TV are din nou probleme de sanatate, desi medicii ii spusesera ca este din ce in ce mai bine si ca poate fi externata.

Aceasta intamplare a descurajat-o complet pe Marioara Murarescu, care a declarat, pentru cancan.ro, ca deja nu mai poate si nu mai are rabdarea necesara sa lupte cu boala.

"Nu sunt bine, mi-am pierdut si eu toata rabdarea. Sunt tot la spital, parca nu se mai termina odata", a declarat realizatoarea TV.

Saptamana trecuta, prezentatoarea emisiunii "Tezaur Folcloric" primise vestea ca s-a vindecat de boala cumplita care o macina de ani buni, cancer la san. Marioara Murarescu a suferit, de-a lungul ultimilor ani, mai multe interventii chirurgicale. Ea a fost externata martea trecuta, insa miercuri a acuzat din nou stari de rau.

Sursa foto: realitatea.net
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea