Social

#marinar rapit #cetatean roman #ostatic nigeria

Marinarul rapit miercuri este al patrulea roman luat ostatic, in Nigeria

Marinarul roman rapit miercuri de la bordul unui petrolier este al patrulea cetatean roman luat ostatic in Nigeria in ultimii doi ani.

Autoritatile romane se confrunta, deja, cu al saselea caz de rapire in decurs de circa patru ani, informeaza NewsIn.

In mai 2007, un roman care lucra pentru compania italiana ENI a fost rapit, in Nigeria, de gruparea militanta MEND, impreuna cu alti cativa muncitori straini . El a fost eliberat dupa cateva ore. Era al treilea incident de acest gen in care era implicat roman.

In 3 octombrie 2006, romanul Emil Neagu a fost rapit in Nigeria impreuna cu patru britanici, un indonezian si un malayezian dintr-un bar aflat intr-un complex rezidential din orasul nigerian Eket. Cetateanul roman a fost eliberat la 21 octombrie 2006.

Un al doilea roman a fost apoi rapit in Nigeria in noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2006, dar a fost eliberat dupa cateva ore, in urma unei operatiuni militare in care un britanic a fost ucis si un italian a fost ranit. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea