Social

#act normativ pensii #ordonanta boc actori

Marii actori, condamnati la saracie de noul Guvern

Actorii, asistentii maternali si medicii cu pensii de cateva milioane sunt afectati de actul normativ care interzice cumulul pensiei cu salariul de la stat.

Ordonanta care trebuia sa aduca economii la buget din pensiile de zeci de mii de lei ale celor din Interne, Aparare si Justitie a redus drastic veniturile pensionarilor saraci care mai castigau un ban de la stat, informeaza Cotidianul.

Pentru Victor Rebengiuc , salariat al Teatrului National Bucuresti, "noua lege reprezinta o mare prostie: pensia reprezinta o rasplata fireasca dupa 52 de ani de munca, este ca si cum as fi constrans sa nu mai muncesc, desi eu pot si vreau sa o mai fac si nu vreau sa fiu solidar cu puturosii".

Actorul Valentin Uritescu , cu o pensie de 1.320 de lei si care mai castiga de la radioul si televiziunea de stat, crede ca "legea este o mare tampenie, desi parca Emil Boc imi era simpatic". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea