Social

Marian Vanghelie e acuzat de abuz in serviciu

Procurorii judecatoriei sectorului 4 au Inceput urmarirea penala Importiva primarului sectorului 5, Marian Vanghelie , sub acuzatia de abuz in serviciu si instigare la distrugere. . Vanghelie nu s-a prezentat la audieri, din acest motiv procurorii refuza deocamdata sa dea detalii despre faptele primarului. Vanghelie este cercetat si in legatura cu derularea unor lucrari de reabilitare In scolile din aceasta zona administrativa. Procurorii anticoruptie fac verificari Intr-un dosar privind eventuala implicare a primarului marian vanghelie In repartizarea sau executarea unor lucrari de reparatii si de modernizare a unor scoli din sector. Potrivit unor surse judiciare, dosarul a fost Inregistrat la mijlocul anului trecut si este In faza actelor premergatoare Inceperii urmaririi penale.

Marian Vanghelie declara ca toate lucrarile de refacere si modernizare a scolilor s-au facut in conformitate cu legile in vigoare.

Pe 13 aprilie primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost ales presedinte executiv interimar al PSD Bucuresti , In cadrul sedintei Consiliului Municipal al organizatiei.

sursa: Prezent

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea