Social

#Marian Vanghelie colica renala #Marian Vanghelie spital #Marian Vanghelie Tribunal #marian vanghelie

Marian Vanghelie, de pe drumul spre tribunal - direct la spital

Marian Vanghelie a ajuns in aceasta dimineata la Spitalul Universitar din Capitala. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de o colica renala, conform Romania TV.

“Pe drumul spre Tribunalul Bucuresti a suferit o criza. Nu pot sa intru in detalii sa va spun motivele medicale. Inteleg ca s-a internat de urgenta. Este la camera de garda, la unul dintre spitalalele din Bucuresti. Pentru ca nu a fost prezent astazi, dosarul s-a amanat doua saptamani. Nu pot sa va confirm, sunt probleme medicale private, nu intru in detalii”, a declarat avocatul lui Marian Vanghelie.

Primarul Marian Vanghelie este arestat preventiv fiind acuzat de abuz in serviciu, luare de mita şi spalare de bani, in dosarul pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Vanghelie ar fi primit  20% (in total, peste 88 milioane de euro, in ultimii opt ani) din contractele publice alocate firmelor apropiatului sau Dumitru Marin, arestat in septembrie 2014. Dumitru a facut denunt, ca de altfel si alte persoane din anturajul lui Vanghelie, printre care si avocatul Doru Giugula, suspect in dosar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea