Social

#marian jean marinescu #renate weber #adina valean # eurodeputati romani

Marian Jean Marinescu, Adina Valean, Renate Weber - cei mai influenti eurodeputati romani

marian jean marinescu (PDL/PPE), Adina Valean (PNL/ALDE) si Renate Weber (PNL/ALDE) ocupa primele locuri in clasamentul celor mai influenti eurodeputati romani , se arata in studiul anual "Europarlamentarii la Raport: Cum ne reprezinta in Europa?" publicat marti de Institutul European pentru Democratie Participativa - Qvorum.

Pe urmatoarele locuri se situeaza Rovana Plumb (PSD/S&D), Adriana Ticau (PSD/S&D), Monica Macovei (PDL/PPE).

"La polul opus, europarlamentari care practic nu exercita niciun fel de influenta sunt Corneliu Vadim Tudor si George Becali. Un grad de influenta redus poate fi sesizat la europarlamentari precum Claudiu Tanasescu, Traian Ungureanu sau Viorica Dancilă", se arata in acelasi document.

Activitatea eurodeputatului Adrian Severin nu a fost inclusa in acest studiu, echipa de cercetare de la Qvorum considerand oportun a astepta mai intai rezultatul investigatiilor organelor abilitate cu privire la acuzatiile de coruptie aduse acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea