Social

Marian Iancu vede meciul Steaua-Poli in libertate

Tribunalul Bucuresti a dat ieri un termen nou, pe 30 martie, pentru pregatirea apararii, in cazul propunerii arestarii preventive a patronului echipei Poli Timisoara Marian Iancu, anchetat , impreuna cu Ovidiu Tender, in dosarul RAFO.

In acelasi dosar, care priveste un prejudiciu de 2.700 de miliarde de lei vechi, Tender este deja arestat preventiv de trei saptamini. Procurorii au cerut marti si arestarea lui Iancu, anchetat ca si Tender pentru mai multe infractiuni economice.

Conform anchetatorilor, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a atentionat recent Parchetul General ca Marian Iancu continua sa spele bani, iar anchetarea lui in libertate reprezinta un pericol public .

Reprezentantii Oficiului au argumentat sesizarea, aratind ca pe 24 februarie SC RAFO Onesti a formulat o plingere penala in care preciza ca, desi AGA fusese suspendata la decizia magistratilor, Iancu a hotarit singur ca sedinta poate avea loc . Cei care au condus AGA - Rapcea Mihai si Florin Miclea -, apropiati ai omului de afaceri, au incheiat un proces-verbal prin care au inlocuit administratorul de drept - SC V&V Trading Company SA - cu un alt personaj anchetat, Bogdan Salajan.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea