Social

Marian Iancu si Gigi Becali liciteaza pentru Cocis

Patronul Stelei a recunoscut ca atacantul lui Sheriff este principala tinta din aceasta iarna. El va trebui sa se lupte cu Timisoara, care ofera tot 1,5 milioane de euro.

Razvan Cocis este transferul-bomba anuntat de Gigi Becali pentru aceasta iarna, dupa cum a recunoscut patronul Stelei. Tinarul atacant, care este legitimat la Sheriff Tiraspol , este si in vizorul celor de la Poli Timisoara, cu care patronul din Ghencea este dispus sa intre intr-o licitatie. Pretul pentru Cocis este situat in jurul sumei de 2,5 milioane de euro, insa prima optiune de transfer este Rusia, dupa cum a recunoscut impresarul Arcadie Zaporojeanu. Prima oferta a lui Gigi Becali este de 1,5 milioane de euro.

Pe de alta parte, miscarile de jucatori continua in Divizia A. Avind o oferta avantajoasa pentru Victoras Iacob , Steaua pare dispusa sa-l cedeze pe atacantul venit gratis in vara, de la Otelul, locul lui urmind sa fie luat de Ionel Ganea, care ar vrea insa la Rapid. Astfel, finul lui George Copos ar ajunge la rivala si contracandidata la titlu, Steaua, vicepremierul preferindu-i pe Viorel Moldovan si Daniel Pancu in compartimentul ofensiv al Rapidului. De altfel, atacantul lui Wolverhampton a declarat ca doreste sa-si incheie cariera, peste doi-trei ani, in prima divizie din Romania, formatia din cea de-a doua liga engleza nemaidorind o prelungire a contractului.

De asemenea, gruparea din Ghencea, aflata in cautarea unui portar dupa despartirea de Hamutovski, l-a ratat pe Stelea, care s-a transferat la Otelul Galati, Arnold refuzind si Vasluiul. Altfel, o alta situatie care pare sa se clarifice este cea a lui Florentin Petre , aflat intr-o disputa cu presedintele Ioan Becali. S-ar putea sa primesc o noua oferta din partea clubului. Am fost instiintat de acest lucru., a declarat micutul mijlocas al ros-albilor. De asemenea, si situatia portarului Munteanu, tot de la Dinamo, pare sa se fi clarificat, acesta plecind in cantonament alaturi de ciini, nu inainte de a accepta oferta facuta de Becali. De ieri, si Sportul are antrenor, Multescu acceptind oferta lui Siman.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea