Social

Marian Iancu imparte gratiile cu Tender

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a lui Alexandru puma si perna, Iancu a venit doar cu o geanta. Ce sa am? O papusa gonflabila?! Am schimburi, a descris el continutul bagajului.

Marian Iancu nu se afla pentru prima data in arestul de la Cercetari Penale. Anul trecut, a mai stat in acelasi arest, in perioada 14 februarie-24 iunie.

Poli Timisoara are o noua conducere

Vestea arestarii lui Marian Iancu a ajuns repede la Timisoara. Alin Popoviciu , membru in Comitetul Director al clubului Poli Timisoara, a declarat ca atributiunile patronului Marian Iancu vor fi preluate de Emil Rosianu, cel care a mai fost presedinte si anul trecut, cind Iancu s-a mai aflat dupa gratii. Clubul va fi condus de Emil Rosianu, el va tine legatura cu Marian Iancu si tot el are drept de semnatura . Important este ca echipa sa cistige si sa nu fie foarte afectata de tot ce s-a intimplat. Oricum, atmosfera este putin tensionata dupa infringerea suferita in fata Rapidului, a mai spus Popoviciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea