Social

#asasinul din onesti # crima din onesti #Marian Godina

Marian Godina, dupa dublul asasinat din Onesti: "Unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter"

Marian Godina a postat pe pagina personala de Facebook prima reactie dupa tragedia din Onesti, in care doi barbati au fost asasinati de un pensionat in varsta de 68 de ani.

 

"Anul trecut, ca politist la SAS, am tras in poligon de patru ori. De patru ori intr-un an, ati citit bine. Si as zice ca au fost doar trei, dar pentru ca nu-mi amintesc exact si nu vreau sa mint, zic patru, desi inclin spre trei. Iar unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter...", a scris Marian Godina, pe Facebook.

Comentariile internautilor nu s-au lasat asteptate. Unii dintre ei declara ca pentru a se intampla ceva, trebuie doar sa ceri, facand referire la replica lui Godina in care sustine ca “unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter”.

"Sunt convins ca se pot gasi oameni foarte antrenati...si lunetisti si baieti care sa faca rapel si echipa de patrundere in mod dinamic...trebuie doar sa ceri, nu sa crezi ca nu o sa se intample..", este comentariul internautului.

"Populatia se asteapta la aceste interventii in forta deoarece asta este prezentat de catre MAI cu fiecare ocazie. Nu stiu oamenii ca voi executati 3-4 trageri de antrenament pe an. Macar oleaca de bataie stiti?", declara un alt fan al lui Godina.

Sursa foto: facebook.com/godinamarian

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea